Élet-Stílus

Beckham levelet írt a Milannak

Az Achilles-ín-sérülést szenvedett David Beckham nyílt levélben kívánt szerencsét az AC Milannak a szezon további részére, egyúttal köszönetet mondott bratátainak a támogatásért.

A múlt vasárnapi, Chievo elleni bajnoki mérkőzésen szerencsétlenül járt Beckham nyílt levélben üzent a milánói futballistáknak. A műtét után lábadozó angol futballista kedves szavait az öltözőben Leonardo vezetőedző olvasta fel a csapatnak a pénteki tréninget megelőzően, majd az üzenetet a milánói klub a hivatalos honlapján is közzétette.

Írásában David Beckham szerencsét kívánt a csapatnak a szezon hátralévő részére – külön kiemelte: reméli, hogy az AC Milan megnyeri a bajnokságot -, és emellett köszönetet mondott azért a támogatásért és szeretetért, amiben súlyos sérülését követően részesült.

„Mindez megérintett engem, s tudom, hogy igazi barátaim vannak a csapatban. Remélem, hogy újra része lehetek ennek a csodálatos klubnak. Még egyszer köszönöm a szeretetet, sok szerencsét. Ciao, David” – zárta sorait a 34 éves angol futballista, akire várhatóan hat hónap kihagyás vár, ami azt jelenti, hogy lemarad a nyári vb-ről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik