Élet-Stílus

Jön a VOLT-ra a Prodigy

Július első hétvégéjén a korábban bejelentett világsztárok mellett többek között a Prodigy, a Kruder & Dorfmeister páros és a Haydamaky is fellép a soproni VOLT fesztiválon.

A Prodigy, a def-techno egyik élcsapata a két évvel ezelőtti emlékezetes és teltházas fellépés utén tér vissza Sopronba július 2-án – tájékoztatta Vető Viktória sajtófőnök pénteken az MTI-t. A brit együttes 2008 óta turnézik, idén nyáron is fellép a több fontos fesztiválon, és mindenütt eljátssza a kihagyhatatlan slágereket, köztük a Firestatert, a Voodoo People-t, a Baby’s Got A Tempert vagy az Invaders Must Die-t.

A közeli Bécsből érkezik Sopronba a Kruder & Dorfmeister páros, a lounge zene képviselője; a duó mindössze néhány fesztiválon vállalt fellépést 2010 nyarán. A “The 16 F***king Years Anniversary Session” címet viselő show része MC Earl Zinger és Ras MC T-Weed színpadi MC-párbaja, valamint Fritz Fitzke vizuálművész koncertet kísérő médiainstallációja.

A drum and bass rajongói a korábban bejelentett Andy C és MC GQ mellett a VOLT-on láthatják majd a világ egyik legismertebb jungle dj-jét és producerét, Shy Fx-et Stamina MC oldalán, valamint a műfaj sötét erőiből táplálkozó, techstep-, és neurofunk-dj Ed Rush-t is. A világzenei kínálat része az ukrán Haydamaky, és fellép a punk-raggae-dzsessz-metál-arab zenei stíluskavalkádról ismert, a Mano Negra-iskola jeles növendékeinek tartott N&SK Franciaországból.

Jegyek a VOLT-ra május 31-ig országszerte kedvezményes áron kaphatók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik