Élet-Stílus

Sérültek Barcelonában és Liverpoolban

Xavi legalább két hétig nem játszhat a Barcelonában. Aquilani is kidőlt, de ezúttal nem sérülés miatt. Focihírek.

A Hull City szezon végéig Iain Dowie-t bízta meg a csapat irányításával. Dowie korábban a Crystal Palace, a Charlton, a QPR és Newcastle együtteseinél dolgozott.

Sikeres sérvműtéten esett át Wayne Bridge, a Manchester City hátvédje. A korábbi angol válogatott játékos egy hónap múlva kezdheti meg az edzéseket. Alberto Aquilani vírusos megbetegedése miatt a héten nem tudott edzeni a Liverpool keretével. Az olasz középpályás játéka így kétséges a ma esti Lille elleni Európa Liga nyolcaddöntő visszavágón.

Az angol szövetség kilenc pont levonásával büntette a Portsmouth együttesét, miután a klubnak a megadott határidőn belül nem sikerült visszafizetnie játékosaival, személyzetével, a szövetséggel, korábbi tulajdonosával, a Watforddal és a Chelsea-vel szembeni adósságát. A Pompey így jelenleg 10 ponttal utolsó a Premier League-ben.

Xavi vádlisérülést szenvedett, a Barcelona irányítója minimum kéthetes kihagyásra kényszerül. Karim Benzema ágyéksérülése viszont rendbejött, a Real Madrid támadója a hétvégi, Sporting Gijón elleni bajnokin térhet vissza a pályára.

Gianluigi Buffon ügynökén keresztül cáfolta, hogy nyáron elhagyná a Juventust a Bayern München kedvéért. Az olasz válogatott kapusa szeretné kitölteni 2013-ig szóló szerződését a torinóiaknál. Szintén a bajorokkal kapcsolatos hír, hogy Mark van Bommel egy évvel meghosszabbította szerződését. A Bayern holland csapatkapitánya 2011 júniusáig maradhat az együttesnél.

71 éves korában elhunyt Bakos Sándor, a Vasas legendás jobbhátvédje. Bakos a hatvanas években összesen négy bajnoki címet gyűjtött az angyalföldiekkel, és egyszer a válogatottban is pályára lépett.

(Cikkünket partneroldalunktól, a focitipp.hu portáltól vettük át.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik