Élet-Stílus

Hamarosan eldől ki rendezi a negyedik Twilight-filmet

Többek között Sofia Coppola és Gus van Sant, sőt Bill Condon is felkérést kapott, hogy rendezze a világméretű hisztériát kiváltó Alkonyat-sorozat negyedik, befejező részét.

Bár a Summit Entertainment egyelőre nem kommentálta a kiszivárgott információt, az Entertainment Weekly forrásai szerint a jövő héten a felkérés mellé a stúdió mellékeli majd Melissa Rosenberg forgatókönyvét is. Egyelőre csak Gus van Sant ügynöke erősítette meg az információt, a másik két név felől továbbra sincs semmi hír.

A Stephenie Meyer regényből készült első, Alkonyat filmet Catherine Hardwicke jegyzi és igen nagy sikert hozott, hiszen világszerte 500 millióan váltottak rá jegyet. A második rész, az Újhold még ennél is sikeresebb tudott lenni, arra már 700 millióan voltak kíváncsiak és a készítők hasonló sikerben bíznak a harmadik, Napfogyatkozás című film esetében is, amelynek bemutatóját június 30-ára tűzték ki. A három rendezőjelölt – az ew.com szerint – más-más szempontból mutatná be a Hajnalhasadás eseményeit, ám az már most biztos, hogy nem a 3 dimenziós technikával csalnak majd még több fiatalt a mozivászon elé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik