Élet-Stílus

Gomez megsérült, Macheda felépült

A Bayern gólzsákja a Fiorentina ellen szenvedett sérülést. Dr. Bordás György benyújtotta lemondását. Focihírek.

A Lokomotiv Moszkva leigazolta a Fluminense brazil támadóját, Maicont, és az FK Moszkva szlovén válogatott védőjét, Branko Ilicet. A 20 éves Maicon négy és fél, a 27 esztendős Ilic két évre kötelezte el magát a fővárosiakkal.

Mario Gómez vádlisérülés miatt minimum három hétig nem állhat a Bayern München rendelkezésére. A játékos a Fiorentina elleni BL-találkozón sérült meg. Breno, a Nürnberg brazil védője a szezonban már nem léphet pályára,. A Bayern Münchentől kölcsönvett 20 éves bekk a Leverkusen elleni vasárnapi bajnokin szenvedett térdszalag-szakadást Stefan Reinartz brutális belépőjét követően.

A szaúd-arábiai szövetség doppingvétségen érte az egyiptomi válogatottal idén Afrika-kupát nyerő Hossam Ghalyt. A középpályás klubcsapata, az Al Nasr egy februári kupamérkőzése után produkált pozitív tesztet.

Megkezdte a könnyített edzéseket Federico Macheda, a Manchester United 18 éves támadója. Az olasz csodagyerek december közepe óta lábadozott vádlisérüléséből. Sir Alex Ferguson szerint a csatár két hét múlva akár tétmeccsen is pályára léphet.

Benyújtotta felmondását Dr. Bordás György, a Magyar Labdarúgó Szövetség főtitkára. Az egykori üzletember április 15-én távozik hivatalából. Ismét edzői munkát vállalt Hevesi Tamás, a REAC ex-trénere az U17-es női válogatott szakmai irányítására kapott megbízást.

(Cikkünket partneroldalunktól, a focitipp.hu portáltól vettük át)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik