Élet-Stílus

Giga-nosztalgiabulit rendez a Sziget

Új bulit szervez a Sziget, többek között a Deep Purple, az Animals és a Kool And The Gang, valamint az Omega és a Beatrice fellépésével. Gerendaiék az idősebbeket is be akarják vonni a fesztiválozásba.

Nagy titoktartás előzte meg a Sziget-csapat új rendezvényét, de csütörtökön kiderült, mondhatnánk felszállt a füst (nem úgy mint a Deep Purple-dalban, ahol a víz felett megragad, ugye): StarGarden, a legendák fesztiválja elnevezéssel redneznek bulit június 4-én és 5-én a Puskás Ferenc Stadion kertjében és a SYMA csarnokban.

Gerendai Károly, a Sziget Szervezőiroda ügyvezetője az eseményről tartott tájékoztatón elmondta: a Stargarden elsősorban az idősebb generációt, a fesztiválozó fiatalok szüleit célozza meg.

A fesztivál „húzónevei” az Animals, a Deep Purple, a Kool And The Gang, a Blood, Sweat And Tears, John Mayall, az Osibisa és a Mezzoforte, illetve a magyar legendák közül az Omega, a Beatrice, a Korál, és a Bikini, valamint némileg a sorból kilógó Ákos. A fesztivált négy színpadon rendezik, negyven fellépő várható.

A fesztiválpaletta legfiatalabb indulóján a zenei programok mellett fontos szerepet kapnak a konyhaművészet, a borászat és a gasztro-hungarikumok is. Mindezzel, és a komfortosabb vendégvárással – nem titkoltan – új közönséget szeretne magának megnyerni a Sziget.

Azt is csütörtökön hozták nyilvánosságra, hogy K&H Csoport és a Sziget Kft. meghosszabbították együttműködésüket, melynek értelmében a K&H újabb két éven keresztül lesz a Sziget Bankja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik