Élet-Stílus

Revans és gála a Premier League-ben – videó

A Birmingham City visszavágott a Portsmouthnak az FA-kupa-vereségért, miközben Sunderlandben Darren Bent szinte egymaga intézte el a Boltont.

A Birmingham City az FA-kupa negyeddöntőjében, szombaton 2-0-ás vereséget szenvedett az anyagi értelemben legatyásodott Portsmouth otthonában, és a két csapat keddi, Premier League-mérkőzésén is ugyanez az eredmény szerepelt a táblán 42 perc után – csakhogy ezúttal a Birmingham, jelesül Cameron Jerome lőtte a gólokat.

A tabella utolsó helyén szerénykedő Pompey erejéből csupán a szépítésre futotta, nem sokkal a befejezés előtt a csereként beállt Nwankwo Kanu bólintása nyomán alakult ki a 1-2-es végeredmény. „Mindent megteszünk a bennmaradásért, de túl sok olyan dolog történik a pályán kívül, amely még nehezebbé teszi a dolgunkat. Nem titok, hogy pénzügyileg nehéz helyzetben vagyunk, de nem adjuk fel: harcolunk a klubért” – nyilatkozta a korábban a Chelsea-nél is megfordult Avram Grant, menedzser.

A Fülöp Márton nélkülöző Sunderland Fraizer Campbell révén már a 41. másodpercben megszerezte a vezetést a Bolton ellen, majd a szezonbeli 16., 17. és 18. bajnoki gólját jegyző Darren Bent vezetésével kiütötte a hajrára tíz emberre fogyatkozó látogatókat. A Sunderland 2009. november 21. óta első győzelmét aratta a Premier League-ben.




Premier League, elhalasztott mérkőzések:



Sunderland-Bolton 4-0 (1-0)


Gól: Campbell (1.), Bent (64., 74., 88., a másodikat 11-esből)

Kiállítva: Ricketts (73., Bolton)

Portsmouth-Birmingham City 1-2 (0-2)


Gól: Kanu (90.), ill. Jerome (16., 42.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik