Élet-Stílus

„Mi lett volna akkor, ha Jacksont hagyjuk ki?”

Az akadémia rendezője közleményben kért elnézést, amiért megbántotta Farah Fawcett hozzátartozóit, azzal, hogy a színésznőt kihagyta az Oscar emlékműsorából.

Bruce Davis felelt a vasárnapi éjjeli Oscar-gálán az „In memoriam” műsorrészért, amiben a tavalyi évben elhunyt híres színészekre és rendezőkre emlékeztek. A felsorolásból a rendező kihagyta Farrah Fawcett-et és Gene Berryt is. Most, pár nap elteltével a rendező továbbra is kitart döntése mellett és azzal indokolja, hogy a színésznő nem a filmek, hanem inkább a televíziózás világában alkotott maradandót, így az Emmy-díjátadó a legalkalmasabb hely, hogy megemlékezzenek róla.

„Nincs is talán szó arra, hogy kifejezzem a családtagoknak, mennyire sajnáljuk.” – mondta Davis. A család is reagált az eseményekre, ők is sajnálatosnak tartják a történteket és nem értik, hogyan felejtkezhetett meg az Akadémia olyasvalakiről, aki ennyi mindenkit inspirált. A rendező, aki egyébként 1993 óta felelős az „In memoriam” blokk szerkesztésért, azzal indokolta Micheal Jackson szerepeltetését, hogy a pop-ikon az utóbbi időben szerepelt mozifilmben (This Is It), majd hozzátette a fanyalgóknak. „Gondoljanak csak arra a panaszáradatra, amit akkor kaptunk volna, ha épp őt hagyjuk ki a felsorolásból.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik