Élet-Stílus

Alonso a favorit a bukmékereknél

A fogadóirodáknál a Ferrari spanyol versenyzője, Fernando Alonso a legesélyesebb az idei Forma-1-es vb-sorozat bajnoki címére.

A 28 éves, kétszeres világbajnok pilóta legnagyobb riválisai a bukmékereknél a brit Lewis Hamilton (McLaren), illetve két német, a tavalyi második Sebastian Vettel (Red Bull), valamint a három év szünet után idén visszatérő Michael Schumacher (Mercedes).

Fernando Alonso végső sikere a világhírű William Hillnél 3,75-szörös pénzt hozhat a fogadóknak, Hamilton vb-címére pedig 4,5-szörös, míg Vettel vagy Schumacher sikerére ötszörös szorzót kínálnak. A brit Jenson Button végső győzelmére viszont nem sok esélyt látnak a bukmékerek, címvédés esetére ugyanis 11-es oddsot állapítottak meg.

A fogadóirodák a vasárnapi szezonnyitó Bahreini Nagydíj megnyerésére szintén Alonsót tartják a legesélyesebbnek. A spanyol versenyző sikerét átlagban 3,3-szoros oddsszal kínálják, Hamilton és Vettel sikere egyaránt nagyjából ötszörös, Schumacher, valamint a korábbi csapattárs, a brazil Felipe Massa (Ferrari) győzelme pedig hétszeres pénzt fizet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik