Élet-Stílus

Magyar válogatott lenne a Vidi szerb támadója

Nemanja Nikolics, a Videoton szerb támadója a sportnapilapnak adott interjújában elmonta, szívesen magára öltené a magyar címeres mezt.

„Ha úgy alakul, szívesen lennék magyar válogatott” – nyilatkozta a Nemzeti Sport kedden megjelent számában a Videoton támadója, akinek az edasanyja magyar, és már egy éve beadta az állpolgárságot kérvényező papírokat, azóta az illetékesek válaszára vár.

A játékos megjegyezte, a magyar szövetségtől még nem keresték, és azt is elárulta, nagyon nehéz döntés elé állítanák azzal, ha a magyar és szerb válogatottba egyszerre kapna meghívót, majd kérdésre adott válaszként ezután hangzott el az idézet mondat.

Nikolics 1987. december 31-én, a vajdasági Zentán született, a helyi csapat, majd a Barcs, a Kaposvölgye-Nagyberki és a Kaposvár érintésével került a télen jelenlegi csapatához, a Videotonhoz. A Rákócziban tavaly 15 gólt szerzett a bajnokságban, az őszi 10-hez pedig egyet már hozzá is pakolt a Vidiben. Gyors, kiválóan érzi a kaput, kontratámadások befejezésének mesetere. Érdemes lenne kipróbálni a válogatottban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik