Élet-Stílus

Ismét botlott az Inter – videó

Az Inter nem bírt a vendég Geonával az olasz labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának záró mérkőzésén.

A címvédő, egyben listavezető milánói együttes esetleges győzelmével növelhette volna előnyét, miután üldözői, az AC Milan és az AS Roma szombat este megosztoztak a pontokon. Az Inter ezzel szemben csak döntetlenre volt képes a vendég Genoa ellen, és a szurkolói számára az eredmény mellett a csapat játéka is csalódást kelthetett…

Igencsak „visszafogottan” játszott az Inter, a kaput a 39. percben találta el először. A fordulást követően Eto’o is beszállt, és vele ugyan aktívabbá vált az Inter, de nem lett eredményesebb. Amelia – aki az őszi találkozón ötször is kapitulált – komolyabb védés, bravúr nélkül tudta le a meccset. Marco Branca, az Inter igazgatója elismerte, a csapat fásultan futballozott, és ő ezt a fáradságnak tudja be, de optimista a folytatást illetően.

Az Inter utolsó öt bajnokiján negyedszer ikszelt, ráadásul ezeken háromszor képtelen volt gólt szeretni. Továbbra is négy pont az előnye a Milannal szemben; a Genoa a kilencedik helyen feszít 27 forduló után az olasz labdarúgó-bajnokság tabelláján.
Serie A, 27. forduló:
Internazionale-Genoa 0-0

Korábbi eredmények:
Atalanta-Udinese 0-0
Bari-Chievo Verona 1-0
Bologna-Napoli 2-1
Cagliari-Catania 2-2
Palermo-Livorno 1-0
Sampdoria-Lazio 2-1
Siena-Parma 1-1
AS Roma-AC Milan 0-0
Fiorentina-Juventus 1-2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik