Élet-Stílus

Bogdanovics góljaival nyert a Haladás

Igor Bogdanovics, a Haladás támadója kétszer is eredményes volt a Kaposvár elleni Soproni Liga találkozón, amelyen csapata 2-1-es győzelmet aratott.

A Soproni Liga 17. fordulójának nyitányán a Szombathelyi Haladás a Kaposvárt fogadta. A gyenge színvonalú, számtalan bosszantó hibával tarkított mérkőzés első félidejében a kapuk alig forogtak veszélyben, egy gólt ennek ellenére láthatott a Rohonczi úti stadion közönsége: Igor Bogdanovics büntetőből a kapufa segítségével helyezett a hálóba.

A korábban Debrecenben, Kispesten és Győrben is megfordult csatár a szünet után óriási helyzetben hibázott, négy méterről lőtt fölé, de a 78. percben mégis összejött számára a duplázás. Nagy beadta, középen Oross okosan átlépte a labdát, amelyet Bogdanovics Milinte hasa alatt lőtt a kapuba. Ezzel pedig 2-1-re alakította az állást, mivel percekkel korábban a Kaposvár az üresen hagyott Sztanics révén első helyzetét gólra váltotta.

A 93. percben majdnem jött a csattanó is, de ehelyett csak a labda csattant a kapufán a kaposvári Böle ártalmatlannak tűnő beadása után… Róth Antal (képünkön) csapata megérdemelten tartotta otthon a pontokat. A Haladás így 12., a Kaposvár 7. a tabellán.
Soproni Liga, 17. forduló:
Szombathelyi Haladás-Kaposvári Rákóczi 2-1 (1-0)
Gól: Bogdanovics (22., 78., az elsőt 11-esből), ill. Sztanics (71.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik