Élet-Stílus

Ripityára tört Demichelis arca

Martin Demichelis, a vendégek labdarúgója súlyos arcsérüléseket szenvedett szerdán a német-argentin barátságos mérkőzésen. A Bayern hátvédje három hétig nem játszhat.

A Bayern München hátvédje “hazai pályán” olyan szerencsétlenül ütközött egykori csapattársával, a jelenleg a Chelsea csapatát erősítő Michael Ballackkal az 1-0-ra megnyert meccs második félidejében, hogy eltört a szemüregcsontja, a járomcsontja, továbbá a felső állkapcsa is, és hordágyon vitték le a pályáról.

A bajor klub hivatalos honlapja szerint az argentin bekkre háromhetes kihagyás vár, hiánya növeli a müncheni szakvezető, Louis van Gaal gondjait, hisz a belga Daniel van Buyten szintén sérülés miatt pihen. A Köln elleni bajnokira, valamint a Fiorentina elleni BL-visszavágóra készülő Bayernben így alighanem főszerephez juthat a nemrég bemutatkozó Contento.

Nem kizárt, hogy a Köln ellen a védekezéshez is értő középpályások valamelyike – Hamit Altintop, vagy Van Bommel – lesz a szélről behúzódó Badstuber párja a védelem tengelyében (a firenzeiek ellen Van Buyten valószínűleg már hadra fogható lesz).

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik