Élet-Stílus

Robert Pattinson Magyarországon forgat

Budapesten is forgatják majd az Alkonyat sztárjának legújabb filmjét. A Maupassant-regény feldolgozásáról azt már biztosan tudni, hogy Pattinson eddigi legerotikusabb filmje lesz.

Londonban és Budapesten is forgatják majd a Bel Amit, Robert Pattinson legújabb filmjét. A fiatal színész a Szépfiú feldolgozásában egy katonából lett újságírót formál meg, aki fegyverként használja a szexet és a város befolyásos nagyasszonyait kihasználva lesz egyre ismertebb. Londonban már javában zajlik a forgatás, az előzetes tervezik szerint a budapesti helyszínt február végén készítették elő. Azt még azonban most se tudni, hogy a stáb konkrétan mikor érkezik majd a fővárosba.

A filmhez a készítők Pattinson mellett olyan színésznőket is meg tudtak nyerni, mint Uma Thurman és Christina Ricci. Állítólag felajánlottak egy szerepet Nicole Kidmannek is, de ő visszautasította a lehetőséget. Minden bizonnyal nem véletlenül, a filmben ugyanis különösen nagy szerepet kapnak a szexjelenetek. „Ízlésesen persze, gyertyával és csipkével, de annyi biztos, hogy a készülő jelenetek nem sok mindent bíznak a fantáziára.” – nyilatkozta korábban egy bennfentes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik