Élet-Stílus

Zácsik marad Ljubljanában

A Ferencváros női kézilabdacsapata nemrégiben megválasztott új vezetőségének nem sikerült elérnie, hogy Zácsik Szandra már a következő szezonban visszatérjen a klubhoz, így a válogatott átlövő további egy szezont tölt majd a szlovén Krim Ljubljanában.

Kökény Beatrix ügyvezető elmondta: mindkét csapatnál néhány hónapja volt váltás a vezetőségben, és az előző vezetők megállapodtak ugyan, hogy Zácsik a szezon végén visszatér a Fradiba, ám a Ljubljana jelenlegi elöljárói ehhez nem járultak hozzá.
“Százezer euróért lehet kivásárolni Zácsikot, akinek 2011 nyaráig van szerződése a Ljubljanával. Amíg nekünk a mostani és a volt játékosok, illetve az adóhatóság felé tartozásunk van, nem is gondolhatunk ilyenre. Most azt szeretnénk elérni, hogy Zácsikkal megállapodjunk, hogy a 2011-12-es szezontól ismét nálunk szerepeljen” – nyilatkozta Kökény.

Szeptemberben dőlt el, hogy Zácsiknak a Ljubljanában kell töltenie a mostani évadot, miután korábban mindkét klubbal szerződést kötött, az európai szövetség (EHF) pedig a Ljubljanának adott igazat. Amúgy az EHF első fokon eltiltotta a játékost, és pénzbüntetésre ítélte a ferencvárosiakat, ám később visszavonta az ítéleteket. Az átlövő beleegyezett, hogy amatőrként marad Magyarországon, de az európai szövetség közölte: függetlenül attól, hogy Zácsik amatőr vagy profi státusú, a Ljubljana játékosának számít.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik