Élet-Stílus

Könnyed Milan-siker Komanék ellen – videó

Az AS Romát követően az AC Milan is tovább faragott a hátrányából a listavezető Interrel szemben. A milánóiak esélyt sem hagytak a Barinak, ahol Koman Vlagyimir nem kapott játéklehetőséget.

A hazai bukdácsolást feledtetve a BL-ben parádésan játszott az AC Milan, de így is kikapott a helyzeteit jobban kihasználó Manchester Unitedtől. Leonardo csapatát nem törte meg a vereség, szemmel láthatóan kipihenve érkeztek Bariba, és játszi könnyedséggel nyertek 2-0-ra.
A MU elleni mérkőzést kihagyó Borriello már az első félidőben eldönthette volna a meccset, de csak a szünet előtti percekben tört meg a gólcsend: az érdeklődéssel figyelő Bari-védők mellett szenzációs kapáslövéssel szerzett vezetést a fiatal olasz támadó.

A második félidőben is csak egy csapat volt a pályán. A Barinak alig volt helyzete, Pato pedig egy kipattanó Ronaldinho-lövésből megduplázta az előnyt. A hazaiak feladták a meccset, sőt a hajrában befújt büntetőből sem tudtak szépíteni, így maradt a 2-0-s vendégsiker.

A Milan egy meccsel kevesebbet játszva, hét pontra megközelítette a városi riválist, az AS Roma hátránya pedig már csak öt pont. A Bari maradt a 11. helyen.

serie a, 25. forduló

Bari-AC Milan 0-2 (0-1)
Gól: Boriello (43.), Pato (69.)

Korábban:
AS Roma-Catania 1-0
Atalanta-Chievo 0-1
Bologna-Juventus 1-2
Cagliari-Parma 2-0
Fiorentina-Livorno 2-1
Palermo-SS Lazio 3-1
Siena-Napoli 0-0
Internazionale-Sampdoria 0-0
Genoa-Udinese 3-0

Ajánlott videó

Olvasói sztorik