Élet-Stílus

Csányi váltja Kistelekit?

Az MLSZ rendkívüli közgyűlésén felvetődhet, hogy Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója legyen a szövetség elnöke - írta a Népszava.

A lap keddi számában közöltek szerint egyre erősebbek azok a hangok, amelyek Csányi Sándor színre lépését jósolják. Állítólag sokan azt remélik, hogy az üzletember végre vállalja a sok munkát és türelmet igénylő pozíciót, amelyet néhány éve még elutasított.

Ugyanakkor a Népszava információi szerint a jövő szombaton esedékes rendkívül közgyűlésen még bizonyosan nem választanak új futballvezért, ehelyett – ha a jelenlegi vezető, Kisteleki István valóban távozik – egy átmeneti időszak következik, amely során, akárcsak a jelenlegi elnök megválasztása előtt, egy ad hoc bizottság készítheti elő az elnökválasztást. A lap amúgy az sem tartja kizártnak, hogy a jelenlegi elnök marad.

„Ha abból indulunk ki, hogy Kisteleki anno mennyire nem akarta a szövetség vezetői székét elfoglalni, aztán addig-addig győzködték, amíg mégis beadta a derekát, miért lenne most elképzelhetetlen, hogy bejelentése dacára marad?” – írta a lap.

Kisteleki István december 22-én, rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be, hogy idei közgyűlésig marad az MLSZ elnöke. Legvalószínűbb, hogy áprilisban lesz meg az utódja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik