Élet-Stílus

Vidics és Anderson nem utazott el Milánóba

Nemanja Vidics és Anderson, a Manchester United védője, illetve középpályása nem utazott el az olasz AC Milan elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzésére.

A 28 esztendős szerb védő a lábát fájlalja, emiatt az idén még nem játszott, és el sem utazott a milánói BL-mérkőzésre. Továbbra is tartja magát a hír, miszerint Vidicsnek meg vannak számolva a napjai az Old Traffordon, azaz a szezon végén távozik a MU-tól. A távollétében Jonny Evans vagy Wes Brown lesz Rio Ferdinand társa a védelem közepén.

Egyébként nem Vidics az egyetlen olyan manchesteri játékos, aki otthon maradt: a formán kívül lévő Anderson és kéztörése után lábadozó Ryan Giggs sem kelt útra hétfőn.

A Manchester United kipihenve várhatja a milánói BL-csatát, miután nem lépett pályára az FA-kupa hétvégi fordulójában, lévén a Ledds Uniteddel szembeni – meglepő – botlása miatt már korábban elbúcsúzott a sorozattól. Az AC Milan már pénteken letudta a főpróbát: hazai pályán 3-2-re győzött az Udinese ellen az olasz bajnokságban.

A Manchester United kerete

Van der Sar, Foster, Kuszczak (kapusok), G. Neville, W. Brown, Evans, Ferdinand, Fabio, Rafael, Evra (védők), Valencia, Pak, Nani, Obertan, Scholes, D. Fletcher, Carrick, Gibson (középpályások), Rooney, Berbatov, Owen, Diouf (csatárok).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik