Élet-Stílus

Botlott az Inter – videó

Négy napon belül másodszor ikszelt idegenben az Inter csapata, ám Mourinhóék ennek ellenére magabiztosan őrzik az előnyüket a tabella élén. A Napoli ellen remek meccset játszott a címvédő, csak a gólok hiányoztak.

A hazai pályán rendkívülien kiegyensúlyozott nápolyi csapat a várakozásoknak megfelelően alaposan megnehezítette a vendégek dolgát. Hamsik már a 10. percben telibe trafálta a kapufát, Julio Cesarnak az Inter kapujában esélye sem lett volna a hárításra.
A milánóiak az első félidőben szinte végig védekeztek, a nagy fölényben futballozó Napoli azonban nem tudott komoly helyzetet kialakítani. A címvédő egy Muntari-kapufát leszámítva nem sokat mutatott az első félidőben.

A fordulást követően bátrabban ment előre az Inter, de az első komoly ziccer a hazaiaké volt: Quagliarella lövése a kapufáról Denis elé pattant, aki a büntetőpont környékéről képtelen volt eltalálni az üres kaput.

A hajrára Mourinho beküldte Samuel Eto’ót, de a kameruninak momentumai sem voltak, így maradt az igazságos döntetlen. A címvédő Inter egy ponttal tért haza, de így is magabiztosan, hét ponttal vezeti a tabellát. A Napoli feljött a negyedik helyre, visszaelőzve a Sampdoriát és a Juvét.

serie a, 24. forduló

SSC Napoli-Internazionale 0-0

Korábban:
Cagliari-Bari 3-1
Catania-Atalanta 0-0
Chievo-Siena 0-1
Juventus-Genoa 3-2
Livorno-Bologna 0-1
Parma-SS Lazio 0-2
Sampdoria-Fiorentina 2-0
AS Roma-Palermo 4-1
AC Milan-Udinese 3-2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik