Élet-Stílus

Mourinhót megbüntették

Az örök nyilatkozó portugál 18 ezer eurós bírságot kapott, a ZTE ingyen belépőkkel kecsegtet. Brazil világbajnokot gyászol a világ. Rövid focihírek.

Az Arsenalt 20 ezer-, a Hull Cityt 40 ezer fontra büntette az FA (Angol Labdarúgó Szövetség) a december 19-i egymás elleni bajnokin Samir Nasri és Stephen Hunt között kialakult verekedés miatt.

Ryan Giggs egy hónapig nem léphet pályára, mivel az Aston Villa elleni bajnokin eltörött az alkarja. Az MU-nak Nanit is nélkülöznie kell, miután a portugál játékost kiállították az Aston Villa ellen, ezért három meccsre eltiltották.

Ignazio Abatéval és Luca Antoninivel is szerződést hosszabbított az AC Milan. A 23 éves Abate és a 27 esztendős Antonini is 2014-ig írt alá a piros-feketékhez.

José Mourinho 18 ezer eurós pénzbüntetést kapott, amiért a Milan elleni rangadót követően sportszerűtlen nyilatkozatában kritizálta a játékvezető tevékenységét. Az Inter ügyvezető igazgatóját, Ernesto Paolillót 20 ezer eurós büntetésre ítélték, amiért megkérdőjelezte a szövetség pártatlanságát.

Dominique D’Onofrio lett Bölöni László utódja a Standard Liege együttesénél. Az olasz trénert a szezon végéig szerződtette a belga klub.

74 éves korában szívinfarktust kapott, és elhunyt Orlando Pecanha de Carvalho, az 1958-ban világbajnoki címet szerzett brazil válogatott védője.

A Servette kölcsönvette Felipe Bastost, a Benfica brazil U17-es világbajnokát. A védekező középpályás a szezon végéig szerepel Svájcban.

A Paks három és fél évre szerződtette a Vasas korábbi játékosát, B. Tóth Balázst. A Budapesti Honvéd leigazolta az ukrán Pavlo Jancsukot, valamint a spanyol Pablo Coirát és Fernando Cuerdát.

A ZTE vezetősége ingyen belépőket ajánlott fel azoknak a szurkolóknak, akik segítenek letakarítani a futballpályát. A Zala megyét kiemelten érintő havazás használhatatlanná tette a stadiont, így aki szombaton hólapátot, vagy seprűt ragad, február 27-én ingyen tekintheti meg a Fradi elleni bajnokit.

(Cikkünket partneroldalunktól, a focitipp.hu portáltól vettük át)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik