Élet-Stílus

Giggs a karját törte

Ryan Giggs eltörte a karját, így négy hétig nem állhat a Manchester United rendelkezésére. Kiesése érzékenyen érinti Sir Alex Ferguson menedzsert.

A 36 éves szélső a hétközi, Aston Villa elleni bajnokin sérült meg, miután a második félidőben összeütközött Steve Sidwell-lel. Giggs fájdalmas arca már elárulta, nagy a baj, később kiderült, hogy eltört a jobb karja, s emiatt négy hétig nem számíthat rá Sir Alex Ferguson. A skót menedzser mindezt szomorúan vette tudomásul, de reméli, hogy az AC Milan elleni BL-nyolcaddöntő visszavágóján ismét játékra jelentkezhet veterán harcosa.

Ryan Giggs ugyanakkor a milánói első mérkőzést biztosan kihagyja, és az Aston Villa elleni Ligakupa-döntőben sem szerepelhet, mint ahogy az Everton, a Wolverhampton, valamint West Ham United elleni Premier League-mérkőzéseken sem.

A walesi kiesése érzékenyen érinti Fergusont, főleg azok után, hogy a Villa ellen piros lappal kiállított Nanit három mérkőzésre „elmeszelték”, így február 28-án esedékes Ligakupa-döntőben sem léphet pályára az ördöngösen cselező portugál szélső.

Giggs a szezonban 22 mérkőzésen szerepelt, ezeken négy gólt szerezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik