Élet-Stílus

Kikapott a Chelsea, győzött az Arsenal – videó

Két elveszített rangadó után legyőzte a Liverpoolt Arsene Wenger csapata. A Manchester United ikszelt a hétközi bajnoki fordulóban, a Chelsea kikapott, de még így is vezeti a tabellát.

A Manchester United és a Chelsea elleni vereséget követően újabb komoly erőpróba várt a bajnokságban az Arsenalra. Az Ágyúsok szerda este a Liverpoolt fogadták, és az egész meccsen óriási fölényben futballoztak. A döntő találatra azonban egészen a 72. percig kellett várnia az Emirates közönségének: Diaby maradt üresen egy beívelést követően, és az előrehúzódó védő közelről a hálóba bólintott.

A listavezető Chelsea meglepetésre vereséget szenvedett az Everton vendégeként. A vezetést Malouda góljával ugyan a londoniak szerezték meg, de a hazai együttes Louis Saha duplájával megfordította a mérkőzést.

A vereség ellenére maradt az élen a Chelsea, mivel a Manchester United képtelen volt nyerni az Aston Villa otthonában. A mérkőzésen fél óra elteltével minden lényeges kérdés eldőlt: a birminghamiek előbb a MU, majd saját kapujukba is betaláltak. A címvédőnél Nani egy kemény belemenés után azonnal pirosat kapott, így a meg kellett elégedniük egy ponttal.

premier league, 26. forduló

Arsenal-FC Liverpool 1-0 (0-0)
Gól: Diaby (72.)

Aston Villa-Manchester United 1-1 (1-1)
Gól: Cuellar (19.), illetve Collins (23., öngól)
Kiállítva: Nani (29., Manchester United)

West Ham United-Birmingham City 2-0 (1-0)
Gól: Diamanti (45.), C. Cole (67.)

Wolverhampton Wanderers-Tottenham Hotspur 1-0 (1-0)
Gól: Jones (27.)

Blackburn Rovers-Hull City 1-0 (1-0)
Gól: Myhill (17., öngól)
Kiállítva: Boateng (39., Hull City)

Everton-Chelsea 2-1 (1-1)
Gól: Saha (33., 75.), illetve Malouda (17.)

Kedden játszották:
Fulham-Burnley 3-0
Manchester City-Bolton Wanderers 2-0
Portsmouth-Sunderland 1-1
Wigan Athletic-Stoke City 1-1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik