Élet-Stílus

Parádés góllal tért vissza Robinho – videó

Első meccsén mindjárt gólt szerzett a Santos színeiben a brazil válogatott támadó, Robinho, aki a Manchester Citytől kölcsönjátékosként tért vissza szülőhazájába, egykori csapatának kötelékébe január végén.

A csatár, akit augusztusig adott kölcsön angol klubja, a vasárnapi debütáláson, miután csereként állt be az 57. percben, kevéssel a lefújás előtt, két méterről sarokkal juttatta a labdát a Sao Paulo kapujába, kialakítva ezzel a 2-1-es végeredményt.

A Santos vezet Sao Paulo állam bajnokságában a Corinthians előtt, amelyben a közelmúlt két olyan, a Real Madridban szintén megfordult klasszis futballistája is játszik, mint Ronaldo és Roberto Carlos.
A 26 éves Robinho 2005-ben szerződött át a riói együttestől Európába, a Real Madridhoz, s a spanyol királyi gárdától 2008-ban vette meg a Manchester City, ahol jól kezdett, végül azonban nem tudott gyökeret verni, s ő maga is szorgalmazta a kölcsönadását nevelő egyesületéhez.

A megállapodás értelmében a nyárig biztosan marad a Santosnál Robinho, aki hazaigazolását egyebek mellett azzal magyarázta, hogy otthon játszva könnyebben állandósíthatja helyét a június-júliusi, dél-afrikai világbajnokságra készülő válogatott keretben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik