Élet-Stílus

Képtelen győzni a Juventus – videó

Folytatódott a torinóiak mélyrepülése, a Livornót sem tudta legyőzni az új edzővel készülő Juve. A Palermo elverte a Parmát, vasárnap a két milánói gárdára teljesíthető feladat vár.

Két mérkőzést játszottak le a Serie A 23. fordulójából szombaton. A Palermo 2-1-re verte a Parmát, a Juventus 1-1-et játszott a Livornóval.
A toszkánok egy héttel ezelőtt az AC Milan othonában végeztek 1-1-re, és ugyanezt az eredményt érték el a Juve ellen is. A meccsen a hazaiak szereztek vezetést Filippini fejesgóljával, amit még az első félidő végén kiegyenlítettek a vendégek, Legrottaglie is fejjel volt eredményes.

A Zaccheroni által kedvelt háromvédős rendszer jól debütált a Juventusnál, azonban a támadójáték ezúttal sem volt az igazi: a zebrák képtelenek voltak fölényt kialakítani a Livornóval szemben.

A Juventus ezzel az utolsó nyolc bajnokija közül továbbra is csak egyet tudott megnyerni, így hátránya akár 6 pontra is nőhet a BL-indulást érő negyedik helyen álló Napolival szemben, amennyiben a déliek legyőzik az Udinesét.

A Palermo 2-1-re verte a Parmát az expármai Simplicio 86. percben szerzett találata révén, ezzel megelőzték a tabellán a torinói alakulatot. A Palermo még nem szenvedett vereséget hazai pályán a 2009/10-es idényben, a Parma viszont alaposan visszaesett, az utolsó hat Serie A-mérkőzésén csak 1 pontot kapart össze.

serie a, 23. forduló

Livorno-Juventus 1-1 (1-1)
Gól: Filippini (26.), illetve Legrottaglie (41.)
Piros lap: Melo (86.)

Palermo-Parma 2-1 (0-0)
Gól: Cavani (62.), Simplicio (87.), illetve Biabiany (72.)

Vasárnapi meccsek:
Atalanta-Bari 15 ó
Bologna-AC Milan 15
Genoa-Chievo 15
Internazionale-Cagliari 15
SS Lazio-Catania 15
Siena-Sampdoria 15
Udinese-Napoli 15
Fiorentina-AS Roma 20:45

(Cikkünket partneroldalunktól, a focitipp.hu portáltól vettük át)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik