Élet-Stílus

Szupertehetséget igazolt a Real – videó

Lapértesülés szerint Sergio Canales, a Racing Santender rendkívül tehetséges, s mindössze 18 éves középpályása a Real Madridban folytatja a pályafutását.

Az általában jól értesült Marca című spanyol lap azt állítja, hogy megszületett az egyezség a klubok között a 19. életévét február 16-án betöltő labdarúgó átigazolása ügyében, és hamarosan hivatalosan is bejelentik majd a korosztályos válogatott középpályás klubváltását. A fővárosi újság úgy tudja, Canalesért ötmillió eurót fizet a királyi egylet, amely mintegy 15 millió euróban határozza meg a kivásárlási árat.

Mit tud Sergio Canales?

A fiatal játékos is jól jár Madridban, némileg meglepő, de ettől még igaznak tetszik, hogy hat év alatt 9 millió eurót keres majd új állomáshelyén. A Racing és Real között az egyetlen vitás pont a költözés időpontja volt. A santanderiek 2011-ig kölcsönbe visszakérik Canalest, a fővárosiaknak hajlottak, hajlanak erre, ugyanakkor ebben a kérdésében a Madridban elvégzett nyári felkészülést követően döntöttek volna.

Nos, jelenleg úgy fest, a játékos a Realnál tréningezik a nyáron, s a következő szezont a Santanderben tölti kölcsönben, majd 2011 nyarától csatlakozik végleg a blancókhoz.

Marcelo marad

2015-ig meghosszabbította szerződését a Real Madridnál a brazil Marcelo. A 21 éves védő 2007 januárjában érkezett a nagy múltú futballklubhoz a riói Fluminense csapatától, becslések szerint 6 és 9 millió euró közötti summa fejében. (MTI)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik