Élet-Stílus

Gulácsi kegyvesztett lett Liverpoolban

Megsérült Gera Zoltán a Fulham edzésén, a Mainzban légióskodó Lőw Zsoltra műtét vár, a Pool trénere nem nevezte Gulácsi Pétert a csapat EL-keretébe. Rövid focihírek.

Két brazil játékosával is szerződést hosszabbított a Bordeaux. Fernando Menegazzo 2014-ig, Jussie 2015-ig marad a francia bajnoki címvédőnél.

U20-as világbajnokkal erősített a Porto, a klub megvásárolta a dán Randers ghánai védőjét, David Addyt. A 19 éves balbekk 2013-ig kötelezte el magát a portugál sztárcsapatnál.

A Bayern München 2011-ig szóló profi szerződéssel jutalmazta saját nevelésű játékosát, Mehmet Ekicit. A török származású, de német U20-as válogatott támadó idén 17 meccsen 8 gólt termelt a tartalékoknál.

Kölcsönadta zimbabwei csatárát, Benjani Mwaruwarit a Sunderlandnek a Manchester City. A 31 éves korábbi Portsmouth-támadó szezon végéig marad Steve Bruce együttesében.

A következő fél évben kölcsönben szerepel a Sevilla támadója, Arouna Koné is, az elefántcsontparti játékost a Hannover alkalmazza a szezon hátralévő részében. A német együttes Koné mellett – ugyancsak júniusig – kölcsönvette a Stuttgarttól a brazil Elsont is.

Visszarendelte U20-as válogatott védőjét, Kyle Walkert a Sheffield Unitedtől a Tottenham. Az észak-londoniak 50 perccel az átigazolási szezon lezárta előtt jelezték a Sheffieldnek, hogy szükségük van a fiatal játékosra – állítja a másodosztályú csapat honlapja.

17 éves osztrák középpályást vásárolt a PSV Eindhoven. A 2012-ig aláíró, U17-es válogatott Marcel Ritzmaier azonban egyelőre csak a tartalékoknál kap szerepet.

Bokaműtét vár Lőw Zsoltra, a Mainz válogatott középpályására. A 30 éves játékos problémáit egy ízületi gyulladás okozza. Az operációra a klub honlapja szerint csütörtökön kerül sor.

Gera Zoltán is megsérült, a Fulham középpályása a csapat keddi edzésén szenvedett térdszalaghúzódást.

Orvosai szerint rohamosan javul a múlt héten fejbelőtt paraguayi támadó, Salvador Cabanas állapota. A játékost kezelő idegsebész, Celso Fretes elmondása szerint Cabanas tudata tiszta, és beszélni is képes, így nem kizárt, hogy felépül a nyári világbajnokságig.

A Liverpool nem nevezte Európa Liga-keretébe Gulácsi Pétert. A magyar U20-as válogatott kapus helyett Rafa Benítez David Martinnak szavazott bizalmat.

(Cikkünket partneroldalunktól, a focitipp.hu portáltól vettük át)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik