Élet-Stílus

Záporoztak a pontok a Pro Bowlon

Pontgazdag mérkőzésen az Amerikai főcsoport (AFC) csapata legyőzte a Nemzeti főcsoport (NFC) együttesét a profi amerikaifutball-liga (NFL) vasárnapi All Star-mérkőzésén.

Egy héttel a Super Bowl előtt, a hagyományokkal szakítva ezúttal nem Hawaii-on, hanem Floridában, jelesül a Miaimi Dolphins stadionjában került sor a Pro Bowlra. A vasárnapi nagydöntőre készülő játékosok – köztük az alapszakasz legjobbjának választott Payton Manninggel – értelemszerűen kihagyták az eseményt. Az ilyen módon erősen tartalékos All Star-mérkőzést az Amerikai Főcsoport (AFC) csapata nyerte meg, amely 41-34-es győzelmével visszavágott az előző két évben elszenvedett vereségekért, egyúttal pedig 20-20-ra alakította a Nemzeti Főcsoport (NFC) együttesével szembeni mérlegét.

Záporoztak a pontok a Pro Bowlon 1

Az idei Pro Bowl – amelyen 2004 óta most született a legtöbb pont – alig hat perccel a vége előtt, a szezonban kétezer yard fölé jutó, e tekintetben ligaleső Chris Johnson (Tennessee Titans) kétyardos futott touchdownjával dőlt el. Az AFC legjobbja Matt Schaub, a Houston Texans irányítója volt, aki két touchdown-átadással és 189 passzolt yarddal a legértékesebb játékosnak járó MVP-címet is kiérdemelte. NFC-ből DeSean Jackson, a Philadelphia Eagles elkapója emelkedett ki: 101 yardig jutott hat elkapással, amelyről kettő TD-t eredményezett. A Pro Bowl jövőre visszatér Hawaii-ra, és már az is eldőlt, hogy 2012-ben ugyancsak Honolulúban csatázik a profiliga két főcsoportja.

Pro Bowl:
Amerikai főcsoport (AFC)-Nemzeti főcsoport (NFC) 41-34

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik