Élet-Stílus

Terrynek sokba kerülhet a szexbotrány

Angliában hatalmas vihart kavart a Chelsea csapatkapitányának, John Terrynek a házasságtörése. Klubja kiáll mellette, de lehet, hogy a válogatottnál kénytelen lesz elköszönni a csapatkapitányi karszalagtól.

John Terry hatalmas vihart kavart azzal, hogy házas emberként, egy ikerpár édesapjaként „elcsábította” egykori játékostársa (nem utolsósorban barátja…), a jelenleg a Manchester City alkalmazásában álló Wayne Bridge szépséges barátnőjét. Miután kitudódott kapcsolata Vanessa Perroncel francia színésznő-modellel, sokak szerint nem méltó arra, hogy a világbajnokságra kijutó Anglia csapatkapitánya legyen.
Az angol szövetség (FA) Fabio Capellóra bízná a döntést, a politika azonban igyekszik nyomást gyakorolni a szervezetre, valamint a szövetségi kapitányra. Gerry Sutcliffe sportminiszter megnyilatkozásaiból kiderül, bár kiváló labdarúgónak tartja a Chelsea védőjét, ő elvenné tőle a kapitányi karszalagot. A politikusnak az a véleménye, hogy a válogatott csapatkapitánya az országot képviseli, így a pályán és azon kívül is felelősségteljesen kell viselkednie, nem engedhet meg magának efféle botrányt.

A Chelsea nem fújja fel ennyire a dolgot, egyúttal kiáll emblematikus figurája mellett. Carlo Anchelotti, a listavezető londoni klub menedzsere leszögezte: „Terry a Chelsea csapatkapitánya, és az is marad. A játékosok nem veszítették el benne a bizalmukat.”

Az év apukája lépett félre

Az 58-szoros válogatott John Terry félrelépése már csak azért is kellemetlen, mert tavaly nyáron egy szavazáson éppen ő érdemelte ki az év édesapja címet. „Nagy megtiszteltetés, hogy én lettem az év apukája. Sok elismerésben volt már részem pályafutásom során, de ez valamennyit felülmúlja” – nyilatkozta Georgie John és Summer Rose édesapja. Az ikrek májusban töltik be negyedik életévüket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik