Élet-Stílus

Eldőlt Rudolf Gergely sorsa

A sportnapilap információi szerint Rudolf Gergely, a Debrecen válogatott támadója az olasz élvonalban szereplő Genoában folytatja a pályafutását.

A válogatott támadó, akinek adminisztrációs hiba miatt nem jövőre, hanem idén nyáron jár le a szerződése Debrecenben, Olaszországba szerződik – írja a Nemzeti Sport.

Rudolf Gergely a héten Hollandiában tárgyalt az Ajax vezetőivel, és bár egyezség nem született az ügyében, mégis meglepő az újabb fordulat…

Annál is inkább, mert a lap szerint a 24 éves csatár – miközben menedzsere, Filipovics Vladan azon fáradozott, hogy tető alá hozza a négy és fél évre szóló amszterdami megállapodást – péntek délelőtt a legnagyobb titokban Olaszországba utazott, és aláírta azt az előszerződést, amelynek értelmében négy évig a Genoa alkalmazottja lesz.

A DVSC nem erősítette meg, de nem is cáfolta a sportlap értesüléseit. A vezetőség a szurkolók türelmét kéri, a klub rövid közleménye szerint ugyanis hétfőn születik végleges döntés a támadó jövőjéről. A Rudolf-ügyben addig a nyilatkozatstop van érvényben.

A Genoával kapcsolatos további hír, hogy az együttes argentin csatára, az Intert is megjárt Hernan Crespo visszatér Parmába, oda, ahol korábban négy éven át szerepelt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik