Élet-Stílus

Raúl távozhat Madridból

Korábban a Chelsea érdeklődött a Real Madrid ikonikus támadójáért, aki ügynöke szerint elképzelhető, hogy Katarban vagy az Egyesült Államokban fejezi be a pályafutását.

Gines Carvajal, Raúl ügynöke a Soccernet nevű internetes portálnak elárulta, a Real Madrid ikonja a következő szezon végén távozhat a csapattól. Carvajal egy lehetséges angol, amerikai és katari szerződésről beszélt: “Raúlnak 2011-ig an szerződése Madridban, és ezt szeretné is kitölteni. De a szezon hosszú, és még bármi megtörténhet. Nem titok, hogy Raúl rajong a Premier League-ért, de Katar és az Egyesült Államok is szóba jött. Öt gyermeke van, rengeteg mindent szem előtt kell tartania.”

Carvajal azt is elárulta, néhány éve a Chelsea valóban megtette 100 millió eurós ajánlatát a játékosért, holott a londoni klub ezt azóta is tagadja: “Az elmúlt években sok angol csapat érdeklődött iránta, de konkrét ajánlatot csak a Chelsea tett. Claudio Ranieri Makelele mellett Raúlt is szerette volna leigazolni. A Chelsea illetékese, aki Makelele átigazolását intézte, engem is megkeresett. 100 millió eurót kínáltak érte, de Raúlnak esze ágában sem volt elmenni Madridból. Úgy gondolom, az ajánlatok azért maradtak el, mivel mindenki tisztában volt azzal, hogy Raúl a Real Madrid csapatkapitánya, és -csakúgy, mint Ryan Giggs esetében a Manchester Unitednél – kicsi az esélye annak, hogy csapatot vált.”

Raúl jelenleg csak harmadik számú csatárnak számít Manuel Pellegrininél, és idén mindössze hat bajnokin kapott lehetőséget a chilei trénertől. A 32 éves támadó azonban még bízik benne, hogy visszakerül a kezdőbe: “Nem Pellegrinivel van a probléma, Raúl egyszerűen nem az a fajta játékos, aki szeret ücsörögni a kispadon. Bár elfogadta a kialakult helyzetet, még bízik abban, hogy ismét eljön az ő ideje” – zárta le az interjút Carvajal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik