Élet-Stílus

Idén sem maradunk ABBA nélkül

A 2009-es budapesti koncert akkora, minden várakozást felülmúló érdeklődést váltott ki, hogy két sportarénás fellépést is vállaltak idén az ABBA-örökség képviselői.

A világ legnagyobb ABBA Show-ja újabb világkörüli turnéra indul. A 6 kamionnyi produkcióval és 50 fős személyzettel a Wembley-t és a Royal Albert Hall-t is megjárt utazó cirkusz 2010-ben Budapesten ismét a Sportarénába érkezik, Debrecenben pedig a Főnix Csarnokban lép fel. A napjaink legautentikusabb ABBA show-ját olyan eredeti ABBA zenekari tagokkal kiegészülve hallhatjuk, mint Ulf Andersson és Roger Palm.

A show az együttes hallhatatlan slágereit gyűjtötte csokorba egy 2 órás extravagáns musical keretében. Az ABBA – The Show végigköveti az ABBA történetét a zenekar Eurovíziós Dalfesztiválon való debütálásától egészen a legnagyobb sikerekig. A híres svéd Waterloo és a Matthew Freeman vezette londoni Nemzeti Filharmonikusok által előadott dalok pedig feltámasztják az ABBA életérzést.

A show Indiától Spanyolországon keresztül egészen Amerikáig hihetetlen sikert aratott, a sikersorozat csúcspontja a telt házas Hollywood Bowl-i előadás volt. Máig több mint 1 millió néző vett részt ezen a csodálatos időutazáson, melyet az ABBA legszebb dalai kísértek.

abba – the show

2010. február 13. Budapest – Sportaréna
2010. február 14. Debrecen – Főnix Csarnok

Ajánlott videó

Olvasói sztorik