Élet-Stílus

Gerrarddal sem tudott nyerni a Liverpool

Steven Gerrard ugyan visszatért a Liverpoolba, ugyanakkor a „vörösök" a csapatkapitányukkal kiegészülve sem tudták legyőzni a kiesés elől menekülő Wolverhampton Wanderers csapatát.

A Wolverhampton megérdemelten jutott egy ponthoz, miután hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Liverpoollal. A „vörösöknél” ismét a kezdőcsapatban kapott helyett a sérüléséből felépült Steven Gerrard, ám ő sem tudott segíteni gyengén, formán kívül futballozó együttesének. Ráadásul a kedd esti mérkőzés egyik legnagyobb helyzetét a Wolverhampton puskázta el, egy kontratámadás során Kevin Doyle alig lőtt fölé.

„Az utolsó passzok rendre nem sikerültek. Ha igazságosak akarunk elleni, akkor azt kell mondanunk, hogy az eredmény igazságos” – mondta Rafa Benítez, a Liverpool vezetőedzője. A BL-től és az FA-kupától már korábban elbúcsúzott ‘Pool jelenleg az 5. helyen áll a Premier League tabelláján, de két meccsel többet játszott, mint a mögötte álló Manchester City és Aston Villa, tehát könnyen visszaeshet a 8. helyre.

„Meglehetősen jól játszottunk, és különösen örülök annak, hogy pontot szereztünk, hiszen sokáig voltunk 19 pontosok” – mondta a Wolves menedzsere, Mick McCarthy, akinek csapata – a pontszerzés ellenére – továbbra is a 17. helyen áll a tabellán.

Geráék kikaptak

Gera Zoltán csapata, a Fulham sorozatban negyedszer kapott ki a Premier League-ben, kedd este a Tottenham vendégeként maradt alul. A magyar légiós a kezdőcsapatban kapott helyet, majd a 71. percben – amikor már kialakult a 2-0-ás végeredmény – lecserélték. Újabb veresége ellenére a Fulham maradt a 9. helyen.

Premier League, 22. forduló:
Portsmouth-West Ham United 1-1 (0-0)
Gól: Webber (76.), ill. Upson (52.)

Wolverhampton Wanderers-Liverpool 0-0

Bolton Wanderers-Burnley 1-0 (1-0)
Gól: Li (35.)

Tottenham Hotspur-Fulham 2-0 (1-0)
Gól: Crouch (27.), Bentley (60.)

Szerda:
Aston Villa-Arsenal, 20:45
Chelsea-Birmingham City, 20:45
Blackburn Rovers-Wigan Athletic, 21:00
Everton-Sunderland, 21:00

Korábban játszották:
Manchester United-Hull City 4-0

Ajánlott videó

Olvasói sztorik