Élet-Stílus

Már versenypatkót kap Overdose

admin
admin

2010. 01. 26. 14:25

A magyar versenylovat sztárként fogadták a németországi Hoppegartenben. Nemcsak a helyi, de a német szaksajtó is Overdose-zal van tele.

Overdose jól viselte az utazást, megérkezése azonban a várhatónál is nagyobb médiafelhajtást okozott. Jelenleg Ribárszki Sándor tréner és korábbi alagi személyzete, azaz Budinszki Barbara és egy további munkalovas foglalkozik vele.

A hoppegarteni pálya vezetője egyértelműen kijelentette, hogy jelen pillanatban Overdose a legjobb képességű ló náluk. Az alagi pályához képest Overdose számára a németországi tréningkörülmények jobban biztosítottak.

Overdose egyelőre a legtöbb időt a jártatógépben tölti munkában, nyereg alatt még csak poroszkál, tehát keményebb munkát még nem végez. Február közepéig ez várhatóan így is marad. A tervek szerint a következő, február 12-i patkolás során már nem ortopéd, hanem versenypatkókat kap.

Dózi a következő két hónapot biztosan Hoppegartenben tölti, február közepére pedog kiderül, hogy az engedélyezési kérdések hogyan rendeződnek. Mikóczy Zoltán továbbra is tartja magát korábbi kijelentéséhez, hogy a felkészítése mellett számára az a legfontosabb, hogy Overdose a jövőben is magyar versenylóként legyen számon tartva.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

AUCKLAND, NEW ZEALAND - AUGUST 29:  Phil Taylor engages with his fans during the Auckland Darts Masters at The Trusts Arena on August 29, 2015 in Auckland, New Zealand.  (Photo by Michael Bradley/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.