Élet-Stílus

Nincs megelégedve a City keretével Mancini

A Manchester City olasz trénere a januári átigazolási időszakban tovább erősítené a keretet. Mancini két kiszemeltje Mathieu Flamini (AC Milan) és Fernando Gago (Real Madrid).

Nincs megelégedve a Manchester City jelenlegi keretével Roberto Mancini. Az olasz tréner a La Gazzetta dello Sportnak úgy nyilatkozott, a hónap elején szerződtetett Patrick Vieira mellett további játékosokkal szeretné megerősíteni a középpályát.

“Szükségem van néhány új játékosra. Remélem, Vieira hamar felépül, a Real Madrid pedig hajlandó lesz eladni nekünk Fernando Gagót, vagy az AC Milan Mathieu Flaminit” – nevezte meg jelöltjeit Mancini.

A korábbi Inter-edző annak ellenére beszélt a két játékos megszerzéséről, hogy a klub tulajdonosai a múlt héten nyíltan közölték vele, nem óhajtanak pénz kiadni újabb középpályásokra. Az angol lapok ezt úgy értelmezték, hogy Gagót és Flaminit maximum kölcsönvennék a manchesteriek az idény hátralévő részére.

Mancininek azonban megvan a saját magyarázata: “Szerintem csak próbára akarnak tenni, kíváncsiak rá mire vagyok képes az átigazolási piacon. Nem szeretnék nekik csalódást okozni.” Flamini idén 16, Gago csupán 7 mérkőzésen szerepelt klubcsapatában.

(Cikkünket partneroldalunktól, a focitipp.hu portáltól vettük át)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik