Élet-Stílus

Gerrard a Real Madridban folytatja?

A lépésre azért kívánja rászánni magát, mert klubcsapata válságban van, miután mind a nemzetközi porondon, mind a hazai bajnokságban és kupákban kudarcok sora érte – írták kedden a brit lapok, s ehhez azt is hozzátették: a ‘Poolt profiként 1997 óta szolgáló Gerrard a spanyol főváros elitalakulatánál folytathatja az új idénytől pályafutását.

A Real évek óta pályázik a jelenleg sérüléssel bajlódó játékosra, de az Inter és a Manchester City is szívesen látná. Claudio Pasqualin neves olasz menedzser nemrég kifejtette: jó esély van arra, hogy Gerrard csapatot vált, miután a Liverpool nem csak szakmailag, hanem anyagilag is nehéz helyzetben van, jelenleg mintegy 250 millió fontos adóssággal küszködik. Ezért Gerrard mellett Fernando Torres eladása is szóba jöhet.

A szigetországi sportsajtóra hivatkozó jelentésében egyébként a madridi Marca internetes oldalán úgy fogalmazott, hogy a jelek szerint elérkezett a váltás ideje, a kiváló játékos sikerekre vágyik, s ehhez a királyi gárda kínálhatja neki a legjobb lehetőséget. Pasqualin pedig arra tippelt, hogy Steven Gerrard az Interben köt ki.

Az viszont nem tipp, sokkal inkább tény, hogy a „legatyásodott” ‘Pool a télen minden bizonnyal nem igazol új játékost – ezt Rafa Benítez, a klub menedzsere jelentette be. A tréner ugyanakkor nem aggódik, szerinte a csapata „így is erős, nem olyan rossz, mint ahogy azt sokan gondolják.” Benítez Gerrard esetleges távozásáról nem beszélt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik