Élet-Stílus

Szerb csatárra hajt a Milan és a Liverpool

Az AC Milan és a Liverpool is kész leigazolni a Standard Liège szerb támadóját, Milan Jovanovicsot.

Az olasz és angol sztárklub is kivetette a hálóját Milan Jovanovicsra, akiről vélhetően hajlandó lemondani klubja, a Standard Liège, annál is inkább, mert a nyáron lejár a szerződése. Angliában úgy tartják, mintegy 2,5 millió fontért megszerezhető a labdarúgó; más források szerint az angol csapat már előszerződést is kötött a kiszemeltjével.

Ugyanakkor a Standardhoz közelálló – nevét elhallgató – „hírnök” szerint: egyelőre nem dőlt el, hol folytatja pályafutását a 28 éves futballista, szerinte a Liverpoolnak és a Milannak is 50-50 százaléka van a megszerzésére.

„Több klub is érdeklődik iránta, de kétségkívül a nevezett csapatok előnyt élveznek. Nem kell sokat várni arra, hogy döntés szülessen az ügyében” – mondta a belgiumi forrás.

Milan Jovanovics csatárként és baloldali középpályásként is jó teljesítményre képes, a bajnokságban 10, a BL-ben két góllal bizonyította, hogy hasznos, gólerős futballista.

Kidőlt Santa Cruz

Vádlisérülése miatt körülbelül egy hónapig nem léphet pályára Roque Santa Cruz, a Manchester City labdarúgója. A 28 éves paraguayi támadó szombaton, az Everton elleni bajnoki mérkőzésen dőlt ki a sorból, bár műteni nem kell, a sérülése súlyos.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik