Élet-Stílus

Belgiumban Juhász a legjobb védő

Belgiumban a Het Laatste Nieuws olvasói Juhász Rolandot választották a legjobb védőjátékosnak. Sorsoltak az Olasz Kupában. Rövid focihírek.

Kisorsolták az Olasz Kupa negyeddöntőjének párosításait. A legnagyobb rangadónak a Juventus-Inter összecsapás ígérkezik. A Fiorentina argentin csatára, José Ignacio Castillo két évre a Koman Vladimirt is foglalkoztató Bariba igazolt.

A Milan kapusa, Marco Storari a bajnokság végéig kölcsönben a Sampdoriánál folytatja a pályafutását, miután a csapat elsőszámú hálóőre, Luca Castellazzi megsérült.

A skót élvonalbeli Kilmarnock vezetői az Aberdeen korábbi menedzserét, Jimmy Calderwoodot bízták meg a csapat irányításával, miután hétfőn menesztették Jim Jefferiest.

Megműtötték Milan Barost, a Galatasaray támadóját, aki emiatt hat hétig nem játszhat. A cseh válogatott játékos még október 25-én sérült meg a Fenerbahce elleni rangadón.

Az Anderlecht játékosát, Juhász Rolandot szavazták meg a belga bajnokság legjobb védőjének a brüsszeli székhelyű Het Laatste Nieuws olvasói. A 12-szeres magyar válogatott védő, Csizmadia Csaba négy és fél éves szerződést kötött a Ferencvárossal.

A Werder Bremen hat hónapra kölcsönvette a tunéziai élvonalban szereplő Étoile Sportive du Sahel 19 éves védőjét, Ajmen Abdennurt.

(Cikkünket partneroldalunktól, a focitipp.hu portáltól vettük át)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik