Élet-Stílus

A Lyon milliókat költött

Berbatov lett az év legjobbja Bulgáriában, magyar származású támadót igazolt a Getafe. Elkelt Maradona gyémánt fülbevalója. Rövid focihírek.

A 23-szoros cseh válogatott középpályás, Jiri Jarosik a spanyol élvonalbeli Zaragoza együtteséhez igazolt, miután lejárt a szerződése az orosz Krilija Szovjetov Szamarával.

Egy árverésen, 25 ezer euróért vásárolták meg Diego Maradona egykori gyémánt fülbevalóját, melyet az olasz adóhatóság kobozott el tőle tavaly szeptemberben adótartozás miatt.

Az újságírók a Manchester United támadóját, Dimitar Berbatovot (képünk) választották meg az Év játékosának Bulgáriában 2009-ben.

A magyar származású 13-szoros szlovák válogatott Borbély Balázs másfél évre a ciprusi AEL Limasszolhoz szerződött a román élvonalbeli FC Timisoara együtteséből.

A Getafe négy és fél évre leigazolta a magyar szülőktől származó venezuelai támadót, Nicolás Ladislao Fedor Floresszt, művésznevén Mikut a Valenciától.

Nigel Worthington marad az északír labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya, miután a 2012-es Eb-selejtezősorozat végéig meghosszabbította a tavaly év végén lejáró szerződését a szövetséggel.

A Galatasaray másfél évre leigazolta az ausztrál válogatott védőt, Lucas Neillt az Evertonból.

Az Olympique Lyon nyolc millió euróért szerződtette a Dinamo Zagreb 20 éves horvát védőjét, Dejan Lovrent, aki 2014-ig írt alá a franciákhoz.

A holland élvonalbeli Heerenveen cseh védője, Milan Kopic a bajnokság végéig kölcsönbe a Slavia Pragába igazolt.

(Cikkünket partneroldalunktól, a focitipp.hu portáltól vettük át)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik