Élet-Stílus

Chelsea-sztárra pályáznak az angol klubok

A Liverpool, a Manchester United és Manchester City árgus szemekkel figyeli: szabaddá válik-e a nyáron Joe Cole, a Chelsea középpályása.

A londoni klub szívesen meghosszabbítaná a 28 éves középpályás nyáron lejáró szerződését, és a maga a játékos is a Chelsea-ben folytatná – sőt, bevallása szerint fejezné be – karrierjét, egyezség azonban eddig nem született az ügyében.

A bökkenőt természetesen a pénz jelenti. Cole 40 ezer fontos béremelést szeretne, így a Nicolas Anelkához és Michael Essienhez hasonlóan heti 120 ezer fontot tehetne zsebre, csakhogy a Chelsea 100 ezernél többet nem óhajt fizetni a válogatott játékosának.

Noha a fővárosi klubnál biztosra veszik, hogy előbb vagy utóbb, de a szezon végéig mindenképpen létrejön a megállapodás, a Cole-re pályázó riválisok alig várják, hogy lecsaphassanak, és feszülten figyelik, miképp alakul a kreatív játékos sorsa.

A Liverpool, a Manchester United és Manchester City is örömmel látná a csapatában Joe Cole-t, ráadásul – ha mégsem jön össze a hosszabbítás – egy fillért sem kellene érte fizetni a nyáron. Márpedig – a trasfermarkt.de adatai alapján – egy 21 millió eurót érő futballista esetében ez cseppet sem mellékes – másképp fogalmazva: a Chelsea makacssága (vagy garasoskodása…) mesés üzlethez segítheti a vetélytársakat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik