Élet-Stílus

Kórházba került Bajor Imre

Mentővel kellett kórházba szállítani szombat éjjel Bajor Imrét, miután a színész a Pest megyei házában összeesett – írja a Blikk. A művészt másnap hazaengedték, de orvosa eltiltotta minden szerepléstől.

Felesége szerint Bajor elvesztette minden erejét, kikészítette ugyanis az a próbafolyamat, amit az elmúlt hetekben végigcsinált. A népszerű művész a Budapesti Operettszníház premierjére készült Molnár Ferenc A doktor úr című darabjában, a bemutatót azonban visszamondta, mert annyira kimerült, hogy képtelen a közönség elé lépni.

A bulvárlap azt írja: munkatársai szerint egy pörgős, jókedvű próbát csináltak végig szombaton, a színészen egy percig sem látszott, hogy kimerült lenne. Estére azonban a szervezete nem bírta tovább, összeomlott, kórházba került, majd vasárnap reggel elhagyta ugyan az intézményt, de az egész napot végigaludta.

Faragó András ugrik be helyette

Bajor Imrét az orvosa minden közszerepléstől eltiltotta, ezért kénytelen volt lemondani A doktor úr című előadás 2010. január 15-ei premierjét, valamint az azt követő előadásokat.

A bemutató nem marad el, Faragó András vállalta, hogy megmenti a premiert a Thália Színházban, és eljátssza Bajor szerepét – áll a lapunknak eljuttatott közleményben.

Bajornak a Blikk információi szerint az utóbbi időben egyébként nem megy túl jól, a főszereplésével bemutatott Szuperboyz című mozi hatalmasat bukott, étterme sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Ráadásul nem tudta eladni, ezért megváltozott étlappal újranyitotta azt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik