Élet-Stílus

Átigazolási szenzáció: Gerrard az Interben?

Az ismert olasz játékosügynök szerint Steven Gerrard a nyáron elhagyja a Liverpoolt, és az Interbe igazol.

„A klubok már készülnek a nyári átigazolási időszakra, és bőven lesz meglepetés. Az Inter például Steven Gerrad megszerzésén fáradozik” – kotyogta el Claudio Pasqualin a Radio Unónak adott interjújában. A neves játékosügynök szerint lére is jön az üzlet, miután a Liverpool nehéz gazdasági helyzetben van. (Zárólejes megjegyzés: egyes források szerint a ‘Pool sok pénz reményében a spanyol Fernando Torrestől is megválhat).

Pasqualin mondandójával összecsengnek José Mourinho szavai. Az Inter edzője a minap arról beszélt, hogy mindenképpen szüksége van egy minőségi középpályásra (csatár nem kell! – tette hozzá) – és állítólag Gerrard szerepel a kívánságlistájának első helyén.

Ugyanakkor az utóbbi évek legnagyobb átigazolási szenzációja lenne, ha valóra válna Pasqualin jóslata. Steven Gerrard ugyanis apró túlzással egyet jelent a Liverpoollal, miután hétéves kora óta, idestova 22 esztendeje áll a klub szolgálatában. Eddig tíz trófeát, közte Bajnokok Ligáját és UEFA-kupát nyert a liverpooli együttessel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik