Élet-Stílus

Eladó Senna csapata

Német sajtóértesülés szerint az elvileg 2010-ben bemutatkozó Campos Meta nem rendelkezik megfelelő pénzügyi háttérrel, ezért a csapatot még az idény kezdete előtt eladhatják.

Igaznak bizonyul Bernie Ecclestone vészmadárkodása: az egyik új csapat, a Campos valóban nem rendelkezik megfelelő háttérrel ahhoz, hogy nekivághasson a 2010-es Forma-1-es idénynek.

A német Motorsport-total.de cikke szerint a Bruno Sennát leszerződtető spanyol csapat már tárgyal a lehetséges befektetőkkel, és az üzlet akár már a jövő héten is megvalósulhat.

“Nem titok, hogy nincs meg a pénzünk, az idő pedig fogy. Ha találunk egy jó befektetőt, a csapat egy részét átadnánk, ha kell, akkor akár teljesen is, de ahhoz megfelelő feltételek kellenének” – nyilatkozta az oldalnak egy nem nevesített forrás.

A bennfentes azt is hozzátette, hogy több lehetséges vásárló is van, egyikük a négy idény után pillanatnyilag haldokló A1GP-t létrehozó dél-afrikai milliárdos, Tony Teixiera, akit az elmúlt években hírbe hoztak már a Super Aguri, a Spyker és a Toro Rosso megvásárlásával is.

A Campos egyébként a Lotusszal és a USF1-nal ellentétben úgy tervezi, hogy már az első februári teszten ott lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik