Élet-Stílus

Ünnepel a Simpson család

A Simpson család a minap ünnepelte 20. születésnapját, és máris újabb jubileummal büszkélkedhet. Vasárnap vetítik Amerikában az animációs tévésorozat 450. epizódját.

A Once Upon a Time in Springfield című különleges kiadást a Fox televízió sugározza helyi idő szerint vasárnap este 8-kor. A rajzfilm után Morgan Spurlock dokumentumfilmje kerül adásba, amely a sárga család két évtizedes sikere előtt tiszteleg. A sorozat egyik alkotója, Matt Groenig a kerek évforduló kapcsán nyilatkozta, hogy bátran néznek az újabb húsz év elébe, és ami tőlük telik, azt mind megteszik a duplázás érdekében.

A sorozat egyik veterán színésze, a 66 esztendős Harry Shearer szerint “a futball mellett a Simpsonok helyezték a Foxot a térképre”. A csatorna nagy változást hozott a televíziózásban – mondta hozzátéve, hogy “azt már mindenki maga döntse el, jó vagy rossz irányba tolta el”. “Jó lenne azt állítani, hogy egy csomó vicces, okos, szokatlan, fanyar műsort ihlettünk meg, amelyek rámutattak a társadalom visszásságaira. De igazából nem hiszek ebben” – ismerte el. Mint ahogy abban sem – toldotta hozzá -, hogy a családsorozat végül is bármit meg tudott volna változtatni, amit kifigurázott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik