Élet-Stílus

Gólt akart rúgni a szurkoló – videó

Egy indonéz szurkoló megpróbált segíteni a csapatán, beszaladt a pályára, hogy gólt szerezzen az Omán elleni Ázsia-kupa-selejtezőn, de nem járt sikerrel: a kapus kivédte a lövését.

A 25 éves Hendri Mulyadi csapata szenvedését látva, 2-1-es vendégvezetésnél mezítláb beszaladt a pályára, elviharzott a bal szélen – olyannyira gyorsan szedte a lábait, hogy az őt üldöző rendőrnek esélye sem volt a „szerelésre” -, majd bevezette a labdát a tizenhatoson belülre, de az ománi kapus kivédte a ziccert, és ráadásul el is kapták.


A szereptévesztő szurkoló később elnézést tettéért, amellyel egyébként nagy népszerűségre tett szert az internetezők körében, sokan hősnek tartják. „Elnézést kérek azért, amit tettem, de nagyot csalódtam az indonéz labdarúgó-válogatottban, soha sem nyer, és ezt nehezen viselem el” – mondta Hendri Mulyadi a Kompas.comnak.

Hazája csapata valóban gyalázatosan szerepel, öt mérkőzésen csupán három pontot szerzett, ekképp az utolsó helyen áll a csoportjában, s esélye sincs arra, hogy kijusson a jövő évi, katari kontinensbajnokságra. Az ominózus meccsen, szerdán idegenben 2-1-es győzelmet aratott Omán jelenleg harmadik helyen áll Kuvait és Ausztrália mögött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik