Élet-Stílus

Súlyos koponyasérülést szenvedett az Inter védője – videó

Koponyatörést szenvedett Chivu, Trezeguet és Zamora is kidőlt a sorból. Másodszor is elhalasztották az Arsenal bajnokiját, Ferguson fia újra az angol másodosztályban dolgozhat. Rövid focihírek.

A görög Arisz Szaloniki 2011-ig kölcsönvette a Benficától Freddy Adut. A görög együttes egyben vásárlási opciót is szerzett az amerikai támadóra.

A Chelsea eladta 19 éves középpályását, Tom Taiwót az angol másodosztályban szereplő Carlisle Unitednek. A fiatal irányítót a Kékek három éve szerződtették a Leeds Unitedtől, de Taiwo azóta csupán hét alkalommal szerepelt a tartalékok között.

A nagy havazások miatt másodszor is elhalasztották az Arsenal-Bolton összecsapást a Premier League-ben. A mérkőzés új időpontját egyelőre nem tűzték ki.

36 éves korában, makacs térdsérülésére hivatkozva bejelentette visszavonulását Patrik Berger. A legutóbbi idényt a Sparta Prahában töltő, 42-szeres cseh válogatott középpályás 19 évnyi profiskodás után búcsúzott el a futballtól.

A hírek szerint komolynak tűnik Bobby Zamora vállsérülése, melyet a Fulham csatára a Stoke City elleni, kedd esti bajnokin szedett össze. Az orvosok egyelőre nem tudták megmondani, hogy a 28 éves támadó mikor térhet vissza az edzésekhez. Az említett találkozón a Fulham középhátvédje, Brede Hangeland is megsérült, a védőnek egy korábbi térdproblémája újult ki.

Ugyancsak egy korábbi térdsérülés miatt kényszerül négyhónapos pihenőre David Odonkor, a Betis német válogatott szélsője. A középpályás jobb térdét 2008-ban operálták először, ami miatt akkor az egész szezont ki kellett hagynia.

Megsérült David Trezeguet is, a Juventus támadóját a Parma elleni 2-1-es torinói sikert hozó bajnoki 22. percében kellett bokasérülés miatt lecserélni.

Koponyatörést szenvedett az Inter Chievo elleni bajnokiján Cristian Chivu, a milánóiak román hátvédje. Chivut még szerda este megoperálták. Az orvosok elmondása szerint a játékos nincs életveszélyben, de felépülése hosszú időt vesz igénybe.

A Real Madrid hivatalosan is bejelentette, hogy augusztusban az alapításának 100. évfordulóját ünneplő brazil Corinthians ellen játszik az évente megrendezésre kerülő Santiago Bernabéu emléktornán.

Juan Sebastián Verón visszautasította a Manchester City szerződésajánlatát. Az argentin Estudiantest erősítő középpályás családjára, és az együttesének tett ígéretére hivatkozva mondott nemet az Égszínkékeknek. Verón a Sampdoriánál még csapattársa volt a City jelenlegi trénerének, Roberto Mancininek, akivel a Laziónál és az Intenél játékos-edző viszonyban dolgozott tovább.

Darren Fergusont, Sir Alex Ferguson fiát nevezték ki a Championshipben szereplő Preston North End vezetőedzőjévé. A 37 éves tréner novemberben távozott a Peterborough kispadjáról.

(Cikkünket partneroldalunktól, a focitipp.hu portáltól vettük át)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik