Élet-Stílus

Parádés meccsen mutatkozott be Beckham – videó

Kisebb gálát rendezett a Milan a San Siróban a Genoa elleni bajnokiján. A milánóiak Ambrosini, Ronaldinho és Marco Borriello főszereplésével 5-2-re kiütötték ellenfelüket.

Pedig a meccs nem indult jól a Rossonerók számára, Ronaldinho a 13. percben büntetőt hibázott, röviddel ezután pedig már a vendégeknél volt az előny: Palacio hajszálpontos beadására Sculli érkezett remekül.

A félidő felétől, azonban úgy tűnt, csak egy csapat van a pályán: a 32. percben Ambrosini újabb büntetőt harcolt ki, melyet Ronaldinho ezúttal értékesített, majd a félidő végén ismét Ambrosini villant, a középpályás életerős lövését Amelia már csak Thiago Silva elé tudta ütni, 2-1.

A második félidő is Milan-góllal kezdődött, Ronaldinho ugratta ki a felfutó Antoninit, aki az érkező Borriello elé tálalt, 3-1. A 60. percben ugyancsak Borriello volt eredményes, a 27 éves támadó óriási gólt ollózott 15 méterről. A Milan 4-1-nél sem hagyott fel a támadásokkal, és a 74. percben megint büntetőhöz jutott, amit ezúttal Ronaldinho harcolt ki. A brazil harmadszor már nem akart a labda mögé állni, szerette volna, ha a kezdőben szereplő Beckham végzi el a tizenegyest, ám végül Huntelaar büntetett.

A Genoa erejéből a hátralévő időben már csak a szépítésre futotta, a milánói védelem hibáját kihasználva az Intertől az elmúlt héten kölcsönvett David Suazo talált a kapuba.

A Milan újabb diadalával visszavette második helyét a Juventustól a tabellán, a Genoa zsinórban ötödik meccsén maradt nyeretlen.


serie a, 18. forduló



AC Milan-Genoa 5-2 (2-1)


Gól: Ronaldinho (32., 11-esből), Thiago Silva (38.), Borriello (48., 60.), Huntelaar (74., 11-esből), illetve Sculli (25.), Suazo (79.)

Korábban:
Atalanta-Napoli 0-2
Sampdoria-Palermo 1-1
Lazio-Livorno 4-1
Siena-Fiorentina 1-5
Parma-Juventus 1-2
Bari-Udinese 2-0
Catania-Bologna 1-0
Cagliari-AS Roma 2-2
Chievo-Internazionale 0-1



(Cikkünket partneroldalunktól, a focitipp.hu portáltól vettük át)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik