Élet-Stílus

Nagytakarítás a Bayern Münchennél

Luca Toni és Alexander Baumjohann után két további játékosra nem tart igényt a bajor sztárcsapat trénere. Brenót és Andreas Ottl-t is a Nürnberg szerezte meg.

A világbajnok olasz támadó, Luca Toni az AS Románál folytatja a pályafutását, Alexander Baumjohann pedig visszatér a Schalkéhoz, ahonnan fél éve érkezett. Louis van Gaal azonban nem elégszik meg ennyivel, a holland tovább szűkítette a Bayern München keretét.
A bajorok két játékosukat is kölcsönadták a szezon végéig a Nürnbergnek, a brazil Breno és a Bayern-nevelés Andreas Ottl is az újoncnál folytatja. A 20 éves brazil bekk idén csupán 8 mérkőzésen jutott szóhoz, és – akárcsak Toni – távozni kívánt a klubtól.

A 24 éves Ottl sem élvezte Louis van Gaal bizalmát – a holland csupán négyszer adott neki lehetőséget a bajnokságban, miközben az előző három idény során átlagosan 25 Bundesliga-mérkőzésen lépett pályára.

A két futballistának nem lesz könnyű dolga, mivel a Nürnberg a tabella utolsó előtti helyén áll, 12 ponttal. Dieter Hecking edző tervei között egyébként a csatársor megerősítése is szerepel: a nürnbergiek a Feyenoord veterán csatárát, Roy Makaayt szeretnék visszacsábítani Németországba.

(Cikkünket partneroldalunktól, a focitipp.hu portáltól vettük át)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik