Élet-Stílus

Cassano az AC Milanban?

Itáliai lapértesülések szerint a Milan szemet vetett Antonio Cassanóra, a Sampdoria támadójára. Francesco Totti visszatérne az olasz válogatottba.

Az Il Corriere Dello Sport című lap arról számolt be, hogy Cassano – akinek a leigazolása már korábban is felmerült Milánóban – esetleg hamarosan piros-feketébe öltözhet.
Adriano Galliani klubvezető tavaly úgy nyilatkozott, kedveli az amúgy balhés csatárt, és korábban elgondolkodott a szerződtetésén, majd ehhez hozzátette: posztján most van egy klasszis a keretben, Ronaldinho. Ugyanakkor azóta sok minden változott Milánóban.

Már Leonardo dirigál, aki szeretne versenyhelyzetet teremteni a csapatnál. Ráadásul Cassano a közelmúltban azzal fenyegetőzött Genovában, hogy elhagyja a Sampdoriát, mert zokott vette, hogy gyengébb időszaka miatt a szurkolók kinevették őt.

Kézenfekvő lenne, hogy a nagyobb célokért küzdő, a BL-ben is érdekelt Milanhoz igazol, a tetemes, 25 millió eurós vételára azonban könnyen meghiúsíthatja az üzletet.

Totti visszatérne

Francesco Totti, az AS Roma labdarúgója kijelentette, hogy kész visszatérni az olasz válogatottba, s játszana a dél-afrikai vb-n. „Természetesen csak akkor, ha Marcello Lippi szövetségi kapitány meghív a csapatába” – nyilatkozta Totti. A 33 éves játékos 2006-ban, a világbajnoki cím megnyerése után búcsúzott a nemzeti csapattól. (MTI)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik