Élet-Stílus

A németekkel is összecsap a Koeman-csapat

A magyar labdarúgó-válogatott május 29-én, a Puskás Ferenc Stadionban a háromszoros világbajnok németekkel játszik barátságos találkozót.

A Koeman-csapat a tervek szerint legalább négy előkészületi mérkőzésen lép pályára az őszi Eb-selejtezőkig. A márciusi és az augusztusi ellenfélről még folynak a tárgyalások, az azonban már eldőlt, hogy május 29-én Németországgal a Puskás Ferenc Stadionban, majd június 5-én Amszterdamban Hollandiával játszik a válogatott írta az mlsz.hu.

A németek elleni barátságos mérkőzéssel kapcsolatban még december 30-án is egyeztetett egymással a két szövetség vezetője, Kisteleki István és Theo Zwanziger, és ezután vált biztossá, hogy sor kerül a találkozóra. Csupán a kezdési időpont kérdéses, de a német köztelevízió, a ZDF ígérete szerint ez is tisztázódik a jövő héten.

A két válogatott eddigi 32 mérkőzést játszott, 11-szer a magyarok, 11-szer a németek nyertek. Legutóbb, 2004. július 6-án randevúztak a felek, és Lothar Matthäus irányítása alatt a mieink – nem kis meglepetésre – 2-0-ra nyertek Kaiserslauternben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik