Élet-Stílus

Vettel verni fogja Schumachert

A Forma-1 ura, Bernie Ecclestone szerint a visszatérő Michael Schumacher erős lesz, de 2010-ben nem ő, hanem Sebastian Vettel a fő bajnoki esélyes.

Bernie Ecclestone a német Bildnek adott interjút, amelyben természetesen a fő téma Michael Schumacher visszatérése volt. Az öreg szerint Schumi jó szereplésében lehet bízni, de a fiatalok igazi kihívást jelentenek majd neki.
“Egy kicsit meglepett Schumacher visszatérése, nem gondoltam volna, hogy a Mercedeshez szerződik. De természetesen nagyon-nagyon örülök! Ez mindenkinek jó, a médiának, a szurkolóknak és a szponzoroknak ugyanúgy, bár milliókban nem tudnám kifejezni” – magyarázta Bernie.

Ecclestone meg van róla győződve, hogy a pár nap múlva 41 éves hétszeres bajnok nem rozsdásodott be: “Nem térne vissza, ha nem hinne benne, hogy képes győzni. Nem az életkor számít, hanem az erőnlét és a motiváció, nála pedig mindkettő megvan.”

“Benne van, hogy újra bajnok lesz, de ugyanez igaz négy másik versenyzőre is. Legfőképp azon múlik majd, hogy kinek lesz jobb az autója. A fiatalok természetesen mind le akarják majd győzni, ő pedig meg akarja mutatni nekik. Ez a legszebb az egészben! Hamilton, Alonso is kemény riválisa lesz, de én azt jósolom, hogy Sebastian Vettel lesz a következő világbajnok” – mondta a német lapnak a kisember.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik